Hej!

Det är vi som är Mockup – en reklambyrå som först och främst drivs av att göra skillnad för våra kunder. För oss betyder det att börja med rätt sak och att se helheten i varje projekt. Baserat på insikterna paketerar vi sedan kreativ och relevant kommunikation. Hos oss jobbar nyfikna människor med olika bakgrunder och intressen. Vår gemensamma drivkraft är att göra riktigt bra jobb och ha kul under tiden.

Idag är våra kunder verksamma inom retail, mode, evenemang, mat, begravning och djursjukvård, men vi är alltid öppna för andra uppdrag också. Vi erbjuder storbyråns kompetens i ett lite mer personligt format. Och vi har svårslaget kaffe.

Vad vi gör

Några av oss har varit i branschen i en evighet, andra i några år. Det betyder att vår kunskap är bred och varierad. Vår styrka är att vi kan ta oss an uppdrag från strategisk nivå till effektiv produktion för vilken mediekanal som helst. Alla idéer är viktiga och i kundrelationen ser vi oss som en prestigelös samarbetspartner som jobbar för att nå gemensamt uppsatta mål.

 • Strategi

  Strategi

  Handlar om att göra skillnad på riktigt. För att kunna göra det krävs det att börja i rätt ände och tillsammans med vår kund komma till insikt om varför och hur vi ska ta oss i rätt riktning.

 • Reklam

  Reklam

  Traditionellt och digitalt, från event till film. Idag har reklam många uttryckssätt och arenor. Vi begränsar oss inte till gamla ramar utan skräddarsyr innehållet och anpassar medievalet till det som bäst passar insatsen.

 • Design

  Design

  Hos oss finns spetskompetens inom förpackningsdesign och butikskoncept. Vi har också hjälpt många varumärken med helt nya grafiska identiteter. Dessutom har vi en fullfjädrad visualizer som gör allt från illustrationer till styling och 3D.

Red Cow Society

Huset på Sprängkullsgatan 10 var från början en bank med Nordens största bankvalv insprängt i berget. Men 2011 flyttade några andra hyresgäster in. Det var Mockup reklambyrå, Jonatan Fernström Photography, matbaren Proviant och P.A.P Accesories. En stor, röd glasfiberkossa budades hem på auktion och den kom att bli tongivande för sällskapet.

Idag har da Matteo tagit plats på bottenvåningen och vi kör på som vi gjort från starten. Tillsammans arrangerar vi bland annat vernissager, föreläsningar, löparfester – och vi kallar oss Red Cow Society.

redcow_kossan

 • da Matteo

  Omtalat café som enligt White Guide är Sveriges bästa. De bakar sitt eget surdegsbröd och rostar sitt eget kaffe. En trappa ner från vårt kontor har de öppnat sin första bar och restaurang.

 • Jonatan Fernström photography

  Mångfacetterad fotograf som har sin studio i huset. Jonatan gör allt från mode och reklam till porträttfoto. Vi jobbar gärna med honom när vi vill ha en effektiv produktion med ett riktigt bra resultat.

Logga
Mockup, a full-scale working model of something built for study or testing or display

Våra kunder

Tidigare kunder